𝓐𝓷𝓪𝓱𝓲𝓭 (◦•●◉✿اســماءالـهدی✿◉●•◦)𝓐𝓷𝓪𝓱𝓲𝓭 (◦•●◉✿اســماءالـهدی✿◉●•◦)، تا این لحظه: 13 سال و 7 ماه و 26 روز سن داره
𝓜𝔂 𝓫𝓵𝓸𝓰𝓜𝔂 𝓫𝓵𝓸𝓰، تا این لحظه: 3 سال و 6 ماه و 4 روز سن داره
𝓬𝓸𝓸𝓴𝓲𝓮 (𝓶𝔂 𝓬𝓪𝓽)𝓬𝓸𝓸𝓴𝓲𝓮 (𝓶𝔂 𝓬𝓪𝓽)، تا این لحظه: 3 سال و 1 ماه و 30 روز سن داره
𝓕𝓪𝓽𝓮𝓶𝓮𝓱𝓕𝓪𝓽𝓮𝓶𝓮𝓱، تا این لحظه: 18 سال و 8 ماه و 7 روز سن داره
𝐹𝓇𝒾𝑒𝓃𝒹𝓈𝒽𝒾𝓅 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝐹𝒶𝓉𝑒𝓂𝑒𝒽 𝒮𝒶𝓃𝒶𝐹𝓇𝒾𝑒𝓃𝒹𝓈𝒽𝒾𝓅 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝐹𝒶𝓉𝑒𝓂𝑒𝒽 𝒮𝒶𝓃𝒶، تا این لحظه: 2 سال و 6 ماه و 4 روز سن داره
𝓒𝓸𝓸𝓴𝓲𝓮 𝓬𝓸𝓶𝓮𝓼 𝓽𝓸 𝓸𝓾𝓻 𝓱𝓸𝓾𝓼𝓮𝓒𝓸𝓸𝓴𝓲𝓮 𝓬𝓸𝓶𝓮𝓼 𝓽𝓸 𝓸𝓾𝓻 𝓱𝓸𝓾𝓼𝓮، تا این لحظه: 3 سال و 4 روز سن داره
𝓞𝓭𝓲𝓷 𝓬𝓸𝓶𝓮𝓼 𝓽𝓸 𝓸𝓾𝓻 𝓱𝓸𝓾𝓼𝓮𝓞𝓭𝓲𝓷 𝓬𝓸𝓶𝓮𝓼 𝓽𝓸 𝓸𝓾𝓻 𝓱𝓸𝓾𝓼𝓮، تا این لحظه: 1 سال و 10 ماه و 29 روز سن داره

داستان های خواهر بزرگ 13 ساله

بیاید دنیا رو رنگی کنیم🌈

راهنمای تمیز کردن حمام و دستشویی | چک لیست+برنامه زمانبندی

1399/8/16 17:02
288 بازدید
اشتراک گذاری

راهنمای تمیز کردن حمام و دستشویی | چک لیست+برنامه زمانبندی

حمام و سرویس بهداشتی تمیز و پاکیزه بدلیل اینکه با سلامت فردی اعضای خانواده در ارتباط است، بسیار حائز اهمیت می باشد. حمام و دستشویی از آن جاهایی هستند که چندین بار در طول روز از آنها استفاده می شود و بدلیل نوع استفاده ای که دارد بسیار مهم است که کاملا تمیز و ضدعفونی باشند.

بهترین کار برای تمیز کردن حمام و دستشویی این است که بصورت اصولی و مداوم (روزانه، هفتگی، ماهانه و فصلی) کارهای مختلف تمیزی این مکانها انجام گیرد و برای نظافت آنها، برنامه داشت. در این مقاله شما را با روش های تمیز کردن حمام و دستشویی در زمان های مختلف آشنا می کنیم.

۱- تمیز کردن حمام و سرویس بهداشتی بصورت روزانه

تمیزی حمام و دستشویی در هر روز شامل کارهای زیر می شود که هم می تواند وقت کمتری نسبت به تمیزی های هفتگی یا ماهانه از شما بگیرد و هم می تواند باعث تمیزی و نظافت همیشگی اتاقتان شود.

– شیرآلات و روشویی را خشک کنید

بعد از هر بار استفاده از سرویس بهداشتی و حمام، کمد، شیرآلات و روشویی (در صورت وجود داشتن) را با یک پارچه ضد عفونی کننده یا حوله، خشک کنید تا اثری از قطرات آب و صابون باقی نماند.

– دوش حمام را خشک کنید

بعد از هر بار حمام کردن،قسمت های مختلف دوش، وان و … را با دستمال به خوبی خشک کنید تا از ماندن اثر شامپو و صابون و همینطور قطرات آب بر روی آنها جلوگیری کنید. اگر در حمام خود پرده دوش دارید، حتما آن را ببندید تا سریعتر خشک شود.

– سنگ توالت یا توالت فرنگی را تمیز نگه دارید

بعد از هر بار استفاده از سرویس بهداشتی، حتما با آب و فرچه، بخوبی سطح داخلی سنگ را تمیز کنید و هر گونه لک را از بین ببرید.

– حوله های نم دار را آویزان کنید

حتما حوله های خیس را آویزان کنید تا سریعتر خشک شوند و کپک نزنند.

۲- تمیز کردن حمام و سرویس بهداشتی بصورت هفتگی

تمیزی حمام و دستشویی در هر هفته شامل کارهای زیر می شود که اگر لیست وظایف روزمره را بدرستی اجرا کنید، انجام وظایف هفتگی کار راحتی خواهد بود.

– کف حمام و سرویس بهداشتی را بشویید

موهای چسبیده به چاه فاضلاب را تمیز کنید و کف حمام و دستشویی را با یک شوینده مناسب بخوبی بشویید. برق انداختن کاشی و کف حمام و دستشویی برای خانم ها خیلی مهم است و پیشنهاد ما اینستکه برای اینکار از مایع جرمگیر و پودر لبایشویی (بصورت یک هفته در میان) استفاده کنید. کافیست مایع جرمگیر یا پودر را بر روی کف بریزید و بعد از ۱۰ دقیقه با آب و فرچه بخوبی کل سطح کف را بشویید.

خیلی متداول است که بعد از مدتی استفاده از سنگ دستشویی یا سنگ توالت، رنگش زرد می شود؛ با انجام اینکار زردی رنگ سنگ دستشویی از بین می رود و کاملا تمیز می شود. حتی سیاه شدن سنگ توالت و کاشی حمام هم با اینکار از بین می رود.

– همه وسایل نصب شده داخلی را بشویید

همه لوازم نصب شده در حمام و سرویس بهداشتی (توالت، کمد، روشویی، وان و کابین دوش) را خوب بسابید تا باکتری، کپک و اثر سفیدی صابون از بین برود. برای اینکار می توانید از شوینده یا پاک کننده چند منظوره همراه با پارچه نرم یا دستمال جادویی استفاده کنید.

ضمنا حتما آینه های داخل حمام و دستشویی که خیلی زود کدر می شوند را تمیز کنید. حتما آینه ها را با اسپری ویژه شیشه (شیشه پاک کن) تمیز کنید و برق بیندازید.

-حوله ها را بشویید

همه حوله های حمام، مت های حمام و پرده های دوش را جمع کرده و بشویید.

۳- تمیز کردن حمام و سرویس بهداشتی بصورت ماهانه

تمیزی حمام و دستشویی در هر ماه شامل کارهایی می شود که به تمیز کردن اساسی تر بخش های مختلف اختصاص دارند. انجام این کارها باعث می شوند تا تمیزی روزانه راحت تر شوند.

– قسمت های مختلف را عمقی تر تمیز کنید

اگر در حمام و سرویس بهداشتی کار تمیز کردن هفتگی و روزانه را انجام داده اید، حالا در آخر ماه حمام و دستشویی شما شکل خوبی دارد. با این وجود، بهتر است هر ماه کمی وقت برای تمیز کردن لوازم اصلاح، چک کردن کپک روی سطوح و سابیدن اثر شوینده ها بگذارید.

۴- تمیز کردن حمام و سرویس بهداشتی بصورت فصلی

تمیزی حمام و دستشویی در هر فصل شامل کارهایی می شوند که لازم است هر فصل (چند ماه) یا حتی هر سال یکبار انجام گیرند که در ادامه اشاره شده است.

– کشوها و قفسه ها را تمیز کنید

هر سه ماه به لوازم بهداشتی و جعبه کمک های اولیه سر بزنید و چیزهای تاریخ مصرف گذشته را دور بریزید. داروهایی هم که مصرف نمی کنید را دور بریزید.

– وضعیت شیر آلات و روشویی را کنترل کنید

هر سه ماه نگاهی به زیر روشویی و شیرآلات و سایر چیزهای حمام و سرویس بهداشتی بیندازید تا در صورت چکه کردن آنها را تعمیر کنید. با اینکار هم پول تان هدر نمی رود و هم بعدا دچار دردسر نمی شوی

پسندها (1)

نظرات (4)

SujinSujin
17 آبان 99 9:47
💖

14 بهمن 99 13:58
🌈عالی بود. عزیزم فقط مطالبای بیشتری بزار. وبلاگت دنبال کننده هاشم بیشتر میشه عزیزم
◦•●◉✿اســماءالـهدی✿◉●•◦
پاسخ
من تمام این کار ها رو خودم اجام میدم و خودم میدونم. به نظرم شما به وضعیت وبلاگ خودت رسیدگی کن گلم

17 بهمن 99 18:15
هر چی دوست داشتی. راستی. دنبالم کن 😉. دنبالت میکنم خانم 
◦•●◉✿اســماءالـهدی✿◉●•◦
پاسخ
حتمی دنبال میشی. راستی سعی خوبی بود بهار من که میدونم تو بهاری. ولی باشه دنبالت میکنم.

18 بهمن 99 20:52
فردا تولدمه 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 پس فردا نه  فرداااا تولدمه بهتر از این نمیشههههه🎉🎉🎉🎉🎉 فوق العاده استتتتتت🎈🎈🎈🎈🎈🎈